Megan Markl mora da vrati rođendanske poklone

Vojvotkinja od Saseksa, koja je pre tri dana proslavila 37. rođendan, prema kraljevskom protokolu, mora da vrati brojne poklone, među njima i sve one koji koštaju više od 150 funti. Može da zadrži knjige, cveće i slatkiše u razumnim količinama.

Jedna od intimnijih proslava vojvotkinjinog rođendana bila je tajni dupli sastanak sa Prijankom Čoprom i Nikom Džonasom gde su ujedno slavili i njihovu veridbu. Svečana večera pripremljena je za članove kraljevske porodice.

Ipak, proces primanja rođendanskih darova nije uobičajen kada je u pitanju bilo koji član kraljevske porodice. Kako prenosi časopis El, Megan Markl kao članica kraljevske porodice ne sme prihvatiti sve poklone koji su joj dati.

Na listi poklona koje Megan sme da zadrži su svi pokloni modnih kuća ili brendova koji su preskupi da bi ih vraćali, pokloni od zvaničnika koje dobije kao suvenir kada negde putuje, pokloni od parlamenta, vlade ili dobrotvornih ustanova Velike Britanije.

Vojvotkinja sme da zadrži darove obožavatelja koji koštaju manje od 150 funti, knjige nekontroverznih autora, novac koji je u njeno ime uplaćen u dobrotvorne svrhe.

Megan Markl po strogim pravilima kraljevske porodice mora vratiti poklone modnih kuća ili brendova koji nisu preskupi da bi se vraćali, sumnjive poklone obožavalaca koji bi mogli biti opasni, novac, a ako ga ne može vratiti, mora ga uplatiti u dobrotvorne svrhe. Takođe, knjige kontroverznih autora ne sme da zadrži.

Leave a comment