021-301-85-27 / 062 18-19-114 kristiano.ns.23@gmail.com

INTERVJU: Nikola Sandulović – Vučić i bitange i kriminalci sa vlasti su običan ološ! (17.04.2017)

Gost emisije „Intervju“ bio je gospodin Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke i nekadašnji bliski prijatelj Zorana Đinđića. Rođen je 1963. godine i po zanimanju je arhitekta. Diplomirao je na fakultetu u Francuskoj, govori engleski i francuski jezik, hobi su mu slikarstvo i sport. Govori jasno i precizno, sa dokumentovanim argumentima. Ima ozbiljne i uticajne veze širom sveta. Ozbiljan je protivnik mnogih ljudi iz sadašnjeg i bivšeg režima. Zbog svojih izjava je bio na meti kriminalaca i preživeo je više atentata. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 11.04.2017. godine u Beogradu.

 

This Post Has 2 Comments

  1. U pravu je Nikola Sandulovic kada kaze da je Vucic gori od kriminalaca jer kriminalci bar imaju neki kodeks ponasanja a ovaj je samo jedan olos koji najpodmuklijom prevarom vlada nasim zivotima uz pomoc clana Drzavne bezbednosti Milomira Marica , kao njegovog pajtosa iz Jula , Zeljka Mitrovica, ciji je sin pregazio devojku koja je prelazila pesacki prelaz i optuzio je da je ona kriza sto je udario.

  2. Mrzim hejtere kojima smeta sto ja uzivam u Vulinovim prostorijama, zasluzenoj plati od zutog Bujketa i nije mi jasno zasto vam smeta legalno izabrani predsednik kada su izbori protekli u najboljem demokratskom sistemu i cisti su kao suza!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *